Crm для малого бізнеса!
+3
kateostin
Luter90
Aster
7 користувачів
Сторінка 1 з 1
Crm для малого бізнеса!
Доброго дня кто допоможе мені справитись с пролемами, у мене є малий бізнес, але останнім часо багато заказів, і я почав не справлятись, тому думаю може потрібно збільшувати кількість працівників?
Aster- К-ть повідомлень : 33
Re: Crm для малого бізнеса!
Мены теж здаэться якшо ви наймете людей більше, то увас піде ріст прибутка, тому що краще використовувати живу робочу силу чим програму, на яку я би не надіявся, але це ваше рішення.
Ну не знаю, не знаю. З власного досвіду спілкування з найманими работниками скажу, що спілкування з людьми - справа нелегка. У самий непотрібний момент він може або запити, або проспати, або взагалі забити на роботу ) .
kateostin- К-ть повідомлень : 11
Навіть не знаю що вам на це відповісти, у вас виникло питання щодо спору що краще використовувати людину чи програму, я вважаю що корисні обоє, еле якщо можно скоротити щтаб, і програма буде автоматично робити роботу бистріше і якісніше, то навішчо лишні люди.kateostin пише:Ну не знаю, не знаю. З власного досвіду спілкування з найманими работниками скажу, що спілкування з людьми - справа нелегка. У самий непотрібний момент він може або запити, або проспати, або взагалі забити на роботу ) .
CRM-систему «Бітрікс24» для малого бізнесу https://www.bitrix24.ua/articles/crm_small_business.php Вона вам чудово замінить кількох працівників, буде радити вам, що зробити, нагадувати, звітувати про виконану роботу, розумно розподіляти роботу між наявними співробітниками. Ця система буде зберігати всю інформацію про ваших клієнтів. Дуже зручно раджу.
Vollndes- К-ть повідомлень : 122
Головне просто наважитися на цей крок і тоді точно буде простіше все організувати
vivin- К-ть повідомлень : 2
Ну і не дивно, що на сьогоднішній день практично всі нормальні компанії обирають автоматизацію, адже вона реально набагато робить простішим керування і жодних проблем не буде з налаштуванням, якщо це будуть робити спеціалісти. Ну от як нам потрібна була автоматизація кафе та ресторанів https://knaipa-service.pro/ і саме спеціалісти з "Кnaipa" нам все і зробили. Тепер от і прибутки збільшили і часу менше на бізнес витрачаємо.
Лермик- К-ть повідомлень : 11
Якось так трохи влучив у парашут, маючи на увазі, що тобі, майже з упевненістю, сильно потрібна якась пристойна та надійна програма для ветеринарних клінік і аптек.
Edvard- К-ть повідомлень : 5
А я думаю, що сильні сторони Enote, які можуть тебе зацікавити. Вони спеціалізуються саме на програмах для ветеринарних клінік і аптек https://enote.vet/ . А це вже свідчить про їхню компетентність і досвід у цій галузі. Завдяки своїй вправності та унікальному програмному забезпеченню, Enote втілює все необхідне для успішної роботи ветеринарів та фармацевтів. Завдяки цьому програмному рішенню, ветеринари зможуть швидше, легше та ефективніше вести медичну документацію, створювати медичні картки тварин, контролювати запаси ліків та багато іншого.
Лермик- К-ть повідомлень : 11
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі