Приреченя мечника Служби Безпеки ОУН - для офіцерів СБУ, які ще не продали Україну за жидівські гроші
Сторінка 1 з 1
Приреченя мечника Служби Безпеки ОУН - для офіцерів СБУ, які ще не продали Україну за жидівські гроші
Світлої пам"яті Найвищого Ділового Зверхника СБ ОУН Провідника Михайла, першого й останнього лицаря Марії(генерала контррозвідки СБ Миколи Арсенича) присвячується. Пропонуємо для панства українських старшин СБУ, а також для вірних Службі Безпеки поза межами офійійного служіння, приречення, зроблене за зразком присяги Українського Січового Стрілецтва 1914 року:
Я, мечник Служби Безпеки України, присягаю Найсьвятішій Панні Маріі, генералові Михайлові, могилам лицарів-козаків і всій Україні, що вірно служитиму Рідній Землі, боронитиму Її перед ворожою агентурою, захищатиму безпеку України - пречистого Тіла Панни Марії до останньої краплі крові. Так мені, Матір Божа, Панно Маріє Непорочного Серця, та Друже Михайле, допоможіть. Амінь.
Я, мечник Служби Безпеки України, присягаю Найсьвятішій Панні Маріі, генералові Михайлові, могилам лицарів-козаків і всій Україні, що вірно служитиму Рідній Землі, боронитиму Її перед ворожою агентурою, захищатиму безпеку України - пречистого Тіла Панни Марії до останньої краплі крові. Так мені, Матір Божа, Панно Маріє Непорочного Серця, та Друже Михайле, допоможіть. Амінь.
Червона Брама- К-ть повідомлень : 10
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі