Західно-Український Форум
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Тепловізор

3 користувачів

Перейти донизу

Тепловізор  Empty Тепловізор

Повідомлення  Настя Андрущак 5/11/2023, 13:25

Друзі, а хто мене може зорієнтувати хоч трішки по фактичній вартості якісного тепловізора? Плануємо замовляти такий для товариша що на фронті зараз....
Настя Андрущак
Настя Андрущак

К-ть повідомлень : 5

Повернутися до початку Перейти донизу

Тепловізор  Empty Re: Тепловізор

Повідомлення  Таня Романчук 5/12/2023, 16:57

Настя Андрущак пише:Друзі, а хто мене може зорієнтувати хоч трішки по фактичній вартості якісного тепловізора? Плануємо замовляти такий для товариша що на фронті зараз....

Мені здається такий зараз буде дешевле замовляти з-за кордону
Таня Романчук
Таня Романчук

К-ть повідомлень : 25

Повідомлення  Дмитро Лукащук 5/13/2023, 13:37

Таня Романчук пише:
Настя Андрущак пише:Друзі, а хто мене може зорієнтувати хоч трішки по фактичній вартості якісного тепловізора? Плануємо замовляти такий для товариша що на фронті зараз....

Мені здається такий зараз буде дешевле замовляти з-за кордону
Та ні! Не слід цього робити! Взагалі жодного сенсу в цьому нема як на мене. Якісні тепловізори і в нас в Україні продаються і питання з покупкою можна вирішити зі лічені хвилини. Просто ви повинні розуміти, що ціна тепловізора може бути різною і на це впливає в першу чергу технічні особливості. Тому варто рамки бюджету завчасно для себе якось окреслити. Ось один з найкращих варіантів наразі
Тепловізор  Image?url=https%3A%2F%2Fcdn.shopify.com%2Fs%2Ffiles%2F1%2F0647%2F9436%2F2106%2Fproducts%2F2193462
Дмитро Лукащук
Дмитро Лукащук

К-ть повідомлень : 14

Повідомлення  Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі